fbpx
 

Още от нас

Здравейте приятели,
Вие сте на правилното място! С Rent a Yacht ще откриете много нови забавления и силни емоции!


Никога не сте били на ветроходна яхта? Мечтаете да се носите по морските вълни със скоростна лодка? А чували ли сте за Уейкбординг, водният спорт навлязъл през последните години в България и завладял хора от всички възрасти? Плаване на платна или мотор, скоростни гумени лодки, слънце и море, вятър и вълни, слънчеви изгреви и романтични залези, щастливи хора, много усмивки и още и още!


Ние сме тук, за да ви предложим възможността да изпитате цялата емоция и вълнение от всичко изброено по-горе, а и не само!

Двудневни и тридневни пътувания

Желаете да посетите по-далечни дестинации по българското Черноморие и да наемете наша лодка за по-дълъг период? Страхотна идея!
Със стартова точка Созопол или Несебър са възможни тридневни дестинации като например:

Балчик
Варна
Ахтопол
Синеморецили пък по-близки двудневни като:

Созопол или Несебър
Св. Влас
Царево

Забавления

Организирате Вашето следващо приключение за почивните дни, като например:

тиймбилдинг
ергенско парти
моминско парти
Уейкбординг
дайвинг и шнорхелинг
пикник
риболов
вечерна романтична разходкаи за целта Ви е нужно плавателно средство – свържете се с нас и ние ще помогнем в избора Ви на лодка и пристанище.

Бизнес идеи

От друга страна търсите начин да разнообразите работния процес и искате да бъдете атрактивни за Вашите клиенти и партньори – нашите лодки са страхотен избор за място на Вашите:

бизнес срещи и обяди
фотосесии
рекламни клипове
видео заснемания

Творчество

Не харесвате някой да определя вместо Вас къде да отидете и какво да правите? Адмирации! Проектирайте свое пътуване, споделете с нас своите идеи и ще решим заедно от какво плавателно средство се нуждаете.


Обадете ни се по телефона или пишете на нашия имейл, за да дискутираме Вашите идеи и да Ви бъдем полезни в избора Ви на дестинации и вид плавателни средства на най-добрата за Вас цена!

Галерия